KLUB/BESTYRELSE INFOKLUB/BESTYRELSESINFO

Formand Phillip Jensen nckformand@gmail.com

Kasserer Jacob Antonsen – nckkasserer@gmail.com

Jeanette Madsen 

Sören Kruse 

John Kaspersen

Ingrid Führing - Suppleant


    

  

HISTORIEN BAG KLUBBEN:

Nørre Aaby Cykelklub:

Nørre Aaby Cykelklub så dagens lys efter den stiftende generalforsamling 3.december 1991.

Den første bestyrelse bestod af: Hanne Asmind, Erik Pedersen, Piet Lacor, Åse Simonsen samt Jørgen Melbye Larsen. Bestyrelsen lagde fra starten et meget højt aktivitetsniveau, som siden er blevet fulgt op af de efterfølgende bestyrelser.

Klubben har et meget bredt udvalg af hold med alt lige fra supermotionister, hold der kører knapt så stærkt, et mix. hold med mænd og kvinder til et rent kvindehold. Så der er plads til alle, der har lyst til at få motion og et godt socialt samvær. Klubben har i sommersæsonen til huse i Vestfynshallerne, hvorfra der køres hver tirsdag samt søndag.

I 2003 startede NCK et nyt tiltag med spinning for klubbens medlemmer. Det første år var i lokaler på Nr. Aaby Efterskole, men efterspørgslen gjorde, at vi fik indrettet dele af det gamle cafeteria i Vestfynshallerne til vores permanente velindrettede spinnerlokale, hvor vi har 15 cykler. I årene siden har vi haft omkring 11 hold kørende i vintersæsonen, og kombinationen af at have cykelaktiviteter fordelt over hele året, har været med til at forstærke klubidentiteten og markere os som en seriøs udbyder af motionstilbud, hvor det sociale aspekt også vurderes højt.

Så har du lyst til at være en del af NCK er du velkommen til at kontakte et af vores bestyrelsesmedlemmer. 

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite