Ny i NCK - Træning » Asfalt-holdene
   
 
ASFALT-HOLDENE

Vi kører tirsdage kl 18.00 med følgende hold:

Hold 5 = Motionsholdet
Her kan alle være med – ”næsten”  Alle cykler med mindst 5 gear er egnet. Holdet vægter det sociale. Et dejligt hold, hvor der er plads til gode grin og en drikkepause.
Køretiden er 1½-2 timer, alt efter holdets lyst den dag.
Holdleder: Kirsten Gramstrup

Hold 4 = Startgruppen
Rytterne på dette hold, ønsker primært at cykle nogle hyggelige cykelture og holde formen fornuftigt vedlige.
Vi kører ca. 35 - 50 km, dvs. turene varer mellem 1½ - 2½ time. Hastigheden på turene vil afhænge af holdets sammensætning den pågældende dag. Vi tager hensyn til alle, så er du ny på racer, kan du med fordel starte her.
På turene vil der være forskellige træningsøvelser, der er tilpasset det fysiske og tekniske niveau, der er på holdet generelt. Vi skal have pulsen op i "det røde felt" engang imellem, så hjertet og lungerne får lov at komme på arbejde.
Vi kører altid med fuldt fokus på sikkerheden, så derfor arbejdes der hver gang med forskellige køreformer og signalgivning.
Holdleder: Dorthe Pape

Hold 3 = Mellemgruppen
På dette hold, er der primært fokus på, at alle ryttere får en hyggelig cykeltur. Afhængig af, hvor langt henne vi er på sæsonen, kører vi ca. 50 -70 km, dvs. turene varer mellem 1½ – 2½ t. Hastigheden på turene vil afhænge af vejret, holdets sammensætning den pågældende dag. Ingen cykelrytter efterlades, vi tager hensyn til alle.
Vi forventer at du kan køre ”rimelig” disciplineret på cykel, vil lære at ”ligge på hjul”, køre – rulleskifte – paradekørsel – linjekørsel - skift ved dobbeltrække.
På turene, vil der være forskellige træningsøvelser, der er tilpasset det fysiske og tekniske niveau der er på holdet generelt, såsom kirke- skilte- bakkespurter og der samles op derefter.
Holdleder: Ingen faste

Hold 2 = Tempogruppen
Hvis du kører på dette hold træner du minimum 2 gange ugentligt. Der er fokus på, at alle ryttere får en hyggelig cykeltur. Afhængig af, hvor langt henne vi er på sæsonen, kører vi ca. 55 -75 km, dvs. turene varer mellem 1½ – 2½t. Hastigheden på turene vil afhænge af vejret og holdets sammensætning den pågældende dag. Ingen cykelrytter efterlades, vi tager hensyn til alle.
Vi forventer at du kan køre ”rimelig” disciplineret på cykel, vil lære at ”ligge på hjul”, køre – rulleskifte – paradekørsel – linjekørsel - skift ved dobbeltrække.
På turene, vil der være forskellige træningsøvelser, der er tilpasset det fysiske og tekniske niveau der er på holdet generelt, såsom kirke- skilte- bakkespurter og der samles op derefter.
Holdleder: Ingen faste

Hold 1 = De Hurtige
Her køres lidt hurtigere og der bliver lagt flere forskellige konkurrencemomenter ind i træningen. Du skal kunne ligge på hjul, tage føring og elske højt tempo. Træner du ikke regelmæssigt, så er det ikke her du skal starte. Men kan du li’ at gi’ den gas, så er det her du får brugt god energi.
Tempoet varierer alt efter turtype og holdsammensætning. Køretiden er mellem2 og 3 timer. Der varmes op de første 10 km. og rulles af de sidste 10 med paradekørsel. 
Holdleder: Mikael Rasmussen.

Vi kører søndage kl. 10.00 med følgende hold:
Blandet hold 1 og 2 - 3 Køretiden er 1,5 - 3 timer
Holdleder: Vælges mellem de fremmødte.
VIGTIGT!  KLUBBENS KØREREGLER:


* Lys på cyklen frem til 1. maj og igen fra 1. September
* Cykelhjelm er en selvfølge – du kører ikke med uden!!
* De førende ryttere skal holde øje med trafikken fremad – give besked om trafikken ved krydsning af vej – de skal give advarsler om huller i vejen – biler eller personer i siden af vejen – signalerne videre gives bagud i gruppen
* Bageste ryttere skal holde øje med bagfrakommende trafik og give besked – signalerne videre gives fremad i gruppen.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite