Ny i NCK - Træning » Ny i NCK
Ny i NCK

Har du stillet dig selv det spørgsmål? Har du lyst til at genoptage cyklingen? Er du nystartet cykelrytter? Vil du gerne cykle sammen med andre? 
Uanset hvad du kan svare på disse spørgsmål, er der sikkert en række yderligere spørgsmål du gerne vil have besvaret, så du kan komme igang med at cykle på en god måde som passer til dit nuværende niveau - fysisk og teknisk.
Under alle omstændigheder har du truffet dit første fornuftige valg, fordi
Du kigger på NCK's hjemmeside, og er ved at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.
Der kan naturligvis være mange årsager til at du ønsker at komme igang med at cykle eller komme til at cykle endnu mere. Der kan også være mange forskellige mål med at cykle. Måske ønsker du at tabe nogle kilo og komme i bedre fysisk form; måske ønsker du at være en del af et socialt netværk og lære nye mennesker at kende; måske ønsker du at opleve vores smukke natur på en sund og livsforlængelse facon; måske ønsker du at blive en toptrimmede cykelryttere for at kunne deltage i mere eller mindre krævende cykelløb osv.
Men fælles for os alle, der allerede er medlemmer af NCK, er, at vi elsker en god cykeltur og at vi elsker vores cykler.

Hvad er årsagen til at du ønsker at cykle, og hvilke mål har du med din cykling?

Det første råd vi kan give dig er, at tage kontakt til NCK, for at få en god snak om dine cykelønsker. På den måde, kan du finde ud af, om et medlems skab i NCK er noget for dig.
Du er meget velkommen til at kontakte Henrik Larsen på tlf. 28 58 29 94, eller sende en mail til nckformand@gmail.com Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Så kontakter vi dig og får en snak om dine forventninger og dine mål.
NCK er en cykelklub
Det betyder, at vi træner for at blive bedre og dygtigere cykelryttere, og at vi cykler på cykler der er velegnede til at cykle forholdsvis lange ture på. Derfor er det vigtig, at du har en ordentlig cykel der egner sig til den slags cykling der bruges på det enkelte hold. Ikke nødvendigvis fra starten, men så snart du beslutter dig for alvor at cykle sammen med os. 
Din cykel skal være vedligeholdt ordentligt, så du undgår unødvendige mekaniske uheld. Du skal have ordentlige dæk på cyklen, ordentlige bremser og du skal medbringe pumpe, værktøj og ekstra slanger på alle træningsturene, så du kan foretage nødvendige reparationer på stedet.
 
CYKELHJELM ER PÅBUDT
 INGEN CYKELHJELM = INGEN TUR

I sommerperioden fra slutningen af marts til begyndelsen af oktober, cykler vi på landevejen, så i den periode er det landevejscyklen der anvendes. Når du eventuelt har snakket med Henrik Larsen, er du velkommen til at komme prøvetræninger, inden du beslutter dig for at melde dig ind i klubben. Når du møder op første gang ved Vestfyns Hallen, så spørg efter en af de Kaptajner/turledere, der skal lede turene denne aften. Så kan I få en snak om de forskellige ture denne aften, så du kan vælge det rigtige hold at starte på. Kig eventuelt på hjemmesiden for at se, hvem der er ansvarlige for dagens ture.
Du har sikkert allerede været lidt rundt på vores hjemmeside og orienteret dig lidt om vores klub. Vi vil anbefale dig at læse lidt om vores holdinddeling, rollefordeling og andre sider der beskriver, hvordan vores klub fungerer.
Vores adfærdskodeks er grundstenen i vores klub, og er ufravigeligt. Det er det enkelte medlems eget og ultimative ansvar, at leve op til klubbens adfærdskodeks.

"Jeg kører ordentligt"
 

 
Vi håber du vælger at kontakte os, og vi ser frem til at se dig på vores ture.
Vi håber at høre fra dig
Klik her for at få dit eget GoMINIsite